В почивните дни предимно облачно, ще превалява

Няма да е студено, температурите ще бъдат по-високи от обичайните за този период на зимата

В събота ще е предимно облачно, Привечер и през нощта срещу неделя в Югозападна България ще превали дъжд, над около 1300 метра - сняг. В източната половина от страната ще духа временно силен югозападен вятър. Максималните температури ше са  между 9 и 14 градуса, в Източна България – до 16. В района на София ще е предимно облчано с най-висока дневна температра около 9-10 градуса.

В неделя ще е облачно, на места с валежи от дъжд, а най-високите дневни температури ще достигнат между 9 и 14 градуса. В района на София ще е предимно облачно, ще перавли дъжд, а най-високата дневан температура ще достигне 10 градуса.

В понеделник ще застудява. Ще облачно, ще превалява дъжд, на места на северозапад и по високите западни полета дъждът ще преминава в сняг. Най-високите дневни темпиратери ще са между 4 и 9 градуса, по ниски на северозапад и по високите западни полета. В района на София ще е облачно, ще превалява дъжд и сняг, а най-високата дневна температур ще доститен 3 градуса, като ще се понижава.

Прочетете още