Сформиран е екипът на новия кмет на община Крушари

| България, Добрич | dnews

Новоизбраният кмет на Крушари Илхан Мюстджеб представи пред общинската администрация заместник-кметовете на общината, с които ще ръководи в следващите четири години.

Назмие Люман, досегашен директор на Дом за стари хора „Света Петка“ в с.Добрин поема ресора, свързан с регионалното развитие и хуманитарните дейности. Опитът й в с сферата на социалните услуги, който е над десетгодишен, ще е устойчива база за планирането и развитието на съществуващите социални услуги в общината, както и за разкриването на нови, каквито са по-дългосрочните намерения. Назмие Люман е бакалавър със специалност „Информационни технологии“ и магистър по социални дейности, семейна, с една дъщеря.

Димитър Костадинов е вторият заместник-кмет с ресор „Икономически дейности“, в който основен приоритет са местните финанси и бюджет, както и местните дейности, финансирани от  общината с местни приходи. Костадинов е магистър „Социални дейности“, работил е осем години като кмет и кметски наместник в с.Добрин. Семеен е, с две дъщери.

"Кметският екип ще работи без определени приемни дни и часове, тъй като хората от общината, от малките населени места не бива да бъдат ограничавани в достъпа им до ръководството. Диалогът с тях ще бъде ежедневен, непрекъснат, тъй като местното управление е тяхната възможност за разрешаване на проблемите", заяви Мюстеджеб на срещата с администрацията.

Прочетете още