Руснак със счупена ръка след инцидент в курорт край Варна

| България, Варна

40-годишен руски гражданин е с фрактура и срязано сухожилие на лявата ръка след инцидент в курорта „Св. св. Константин и Елена“, съобщават от варненската полиция.

Пострадалият постъпил в Спешния център във Варна в сряда, 20 май, към 18.15 часа. По неговия разказ, към 15.00 часа същия ден неизвестен мъж го ударил с метална табела в областта на ръцете.

След проведени бързи оперативно- издирвателни действия е установен извършителят на деянието. Той се оказал 42-годишен от Разград.  Бил е задържан за срок до 24 часа.

Материалите по случая са докладвани на прокуратурата. Образувано е досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда.

От варненската полиция съобщават за още един инцидент в сряда. 44-годишен мъж е бил задържан за непристойни действия към две жени. Към 12,15 часа на ул. „П. Стайнов“ във Варна варненецът обиждал, ругал и заплашвал жените. На мъжа, който е известен на МВР, е бил съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство. В съдебно заседание на извършителя е било наложена административно наказание – глоба.

Прочетете още