Резултатът от PCR теста на Румен Радев е негативен

Румен Радев първо се самоизолира, а после бе поставен официално и под карантина, след като по време на Консултативния съвет за национална сигурност беше 6 часа в контакт с председателя на парламента Никола Минчев

Във връзка с постъпили журналистически въпроси прессекретариатът на държавния глава информира, че резултатът от PCR теста на президента Румен Радев, направен в петък следобед, е негативен.

Припомняме, че Румен Радев първо се самоизолира, а после бе поставен официално и под карантина, след като по време на Консултативния съвет за национална сигурност беше 6 часа в контакт с председателя на парламента Никола Минчев, който се оказа заразен с COVID-19.

Днес стана ясно, че народният представител от ГЕРБ Теменужка Петкова е в болница с Ковид. Вчера, 13 януари, Петкова, която е ваксинирана, присъства на заседанието на парламента, а следобед и на заседанието на Комисията по енергетика. До този момент нито един от депутатите на ГЕРБ –СДС, както и от другите парламентарни групи не се е самоизолирал.

Теменужка Петкова е в болница с COVID-19

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в Soundcloud Spotify, Apple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Прочетете още