Премиерът Кирил Петков: Няма да има нито един човек над закона

Министър-председателят Петков приветства българските служби за сигурност за действията им в интерес на спазването на законите

| България, Политика

Министър-председателят Кирил Петков е уведомен от Държавната агенция „Национална сигурност“ относно отнетото разрешение за достъп до класифицирана информация на председателя на КПКОНПИ Сотир Цацаров, информира правителствената информационна служба.

ПП призоваха Гешев да подаде оставка, последва реакция от прокуратурата и коментари в НС (обзор)

Министър-председателят Петков приветства българските служби за сигурност за действията им в интерес на спазването на законите. Няма да има нито един човек над закона, категоричен е премиерът Кирил Петков.

Цацаров: Отнеха достъпа ми до класифицирана информация след натиск от Петков и Рашков

По-рано премиерът се срещна с представители на партия „Възраждане“. Веднага след като излезе негативният резултат от PCR теста на премиера и наложената изолация отпадна, Петков спази ангажимента си и прие представители на партията, организирала протеста срещу ковид ограниченията.

„Възраждане“ след срещата с премиера: Получихме отказ за отпадане на сертификатите

На срещата беше решено да се създаде работна група с участието на медици и статистици, които да обсъдят и евентуално да променят част от мерките в Националния оперативен план за справяне с пандемията от COVID-19. Работната група ще функционира поне 2 седмици, след което ще бъде изготвен доклад до премиера Петков.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в Soundcloud Spotify, Apple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Прочетете още