ПП "Републиканци за България" във Видин откри предизборната си кампания с водосвет

Огнян Ценков, водач на листата на „Републиканци за България“ във Видин: Доверете се на делата

Политическа партия „Републиканци за България“  откри предизборната си кампания с водосвет в катедралния храм "Свети великомъченик Димитър Солунски" във Видин.

На ритуала присъстваха водачът на листата Огнян Ценков, следван от Албена Георгиева, Венци Пасков, Лозан Лозанов, Калин Каменов, Николай Маринов, Иван Цолов и Илия Петков, както и членове и привърженици на партията.

 Видинският митрополит Даниил, след извършването на службата, отправи благопожелания към кандидатите на „Републиканци за България“ във Видин и каза:

„Светските управници са божии служители, защото имат отговорността да утвърждават и да охраняват божия закон в обществото… Тяхна мисия е да се грижат за благосъстоянието на целия народ, за да царува божията справедливост, правда и добродетели… Пожелаваме ви да се утвърждавате в непреходните Христови добродетели и каквото е Бог дал, каквото е народа преценил – да има честен избор, честен вот в съгласието на всички жители, то има и Божието благословение! Така че нека да бъдат усилията Ви подбудени от любов и към родина, и към народ, и Господ да ги благослови!“

Огнян Ценков, водач на листата на "Републиканци за България" във Видин се обърна към избирателите:

„Така, както мъдрият ни народ е започнал всяко свое начинание – със смирение и с вяра, така започваме и ние кампанията си! Искам от свое име и от името на моите колеги, приятели и съмишленици, да благодаря на Видинския митрополит, Негово Високо Преосвещенство Дядо Даниил за направения тържествен водосвет и отправените молитви за успех на нашата партия, на нас-кандидатите и на целия български народ, за мъдрите пожелания и напътствия, които бяха дадени към всички нас!

Днес се включваме в предизборната надпревара като екип, който се е изправял неведнъж пред редица предизвикателства и трудности. В тази предизборна кампания ще бъдат отправени различни послания и идеи, но вие се доверете на делата!

Ние заставаме пред вас със своите лица и със свършената работа,  с всички постигнати успехи за видинчани и за красивият ни роден край! Посланията, които отправяме към вас са за държава с правила, за възстановяване на държавността, за да имаме работещ парламент, правителство от авторитети и експерти, за да възстановим правовия ред! Вярваме, че заедно можем да постигнем желаната промяна в името на утрешния ден, в името на по-доброто бъдеще на нашите деца!

Доверете ни се! Подкрепете ни на 4 април, отбелязвайки №21 в интегралната бюлетина, защото Видин трябва да продължи напред, за което сърдечно ви благодарим."

Членовете на екипа на „Републиканци за България“ във Видин застанаха категорично зад слогана на партията „За държава с правила“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Прочетете още