Петър Паунов:Изключително щастлив съм, че ГЕРБ и СДС заложиха на кюстендилци

Не мога да не съм щастлив, че ГЕРБ, СДС и премиера Борисов заложиха на хора от региона, до момента виждам, че това  е единствената листа ,в която в челните места са кюстендилци с доказан авторитет и изключително богат опит, така издигнатият за кмет от  СДС и ГЕРБ Петър Паунов коментира  кандидат- депутатската листа на коалицията за 10 МИР Кюстендил.

„Няма как да не съм развълнуван, че след изключително успешните кампании, които г-н Кирил Калфин проведе, сега има достойни наследници в лицето на вътрешния министър.Кюстендил има сега своя министър, представете си Европа е поверила на кюстендилец  да охранява външните  граници , сигурността си е поверила на кюстендилец! Той е завършил математическата гимназия в Кюстендил, имам честа да съм завършил в едни випуск с него, един от водещите випуски с 5.71 среден успех.След това работата му в ТУ, изключително успешните му резултати и да извърви цялата стълбица до министър без да е фаворизирал политически проекти до момента, без да е бил политически обвързан. Виждате, само за 2 месеца, решихме проблеми които стоят по 6, 7 месеца, всички храмове, които бяха в опасно състояние.Той като председател на Комисията по бедствия и аварии застана пред премиера.

Джамията ,която при всеки вятър, кубето се рушеше и в момента са осигурени повече от 2 млн. и половина и за всички наши съграждани, за да можем да осигурим безопасността ни.Това е едно богатство за Кюстендил.Няма как да не съм очарован и от втория в листата, а именно шампиона по борба г-н  Даниел Александров.Един доказан , успял млад човек, който е пример за цели поколения със своята отговорност, всеотдайност и разбира се със стила си, който е да бъдеш постоянно до хората.

Г-жа Михаела Крумова, през последните 6 години обединява усилията на нашите парламентаристи за един по- добър живот на съгражданите ни.Много добра законодателна дейност, изключително добро партньорство, подкрепена от всички групи, виждате при всеки един избор е подкрепена от всички групи.Освен , че е перфектен юрист, тя се доказа и като обединител и човек милеещ за Кюстендил.

Колежката Люба Пашова- това слънце на екрана, което показва безпристрастност и която никога не се е разделяла с Кюстендил.

Дарител и на дома за хора със специални потребности, винаги е била част от активностите в социалния живот.

Нели Любенова- какво да кажем за председателя на СДС, която вече десетилетия работи неуморно и като икономист, помага да реализираме различни проекти, винаги се е стремяла да привлече инвеститори в Кюстендил, изявен парламентарист от много години.

Д-р Александър Паризов от Дупница- водещ медицински експерт и лекар.

По отношение на г- жа Мишел Виячева от Сапарева  баня – доказан фармацевт, изключителен специалист , точно в тези тежки времена , когато всеки от нас трябва да бъде до своите съграждани.

Експерта в областта на земеделието г-н Станислав Тенев от община Бобов дол- с много солидна експертиза точно в сектори, които са ключови за нашия регион и винаги подкрепя нашите земеделски производители, за да стигнат до правилните решения в тези тежки времена.

Така че, съм изключително щастлив, че е налице една изключително балансирана листа, засегнат е всеки един от приоритетите на региона и е показано пълно доверие на националното и европейското ръководство към Кюстендил и неговите кадри.

Виждаме баланс в листата и отново се радвам, че тук се заложи на експертите от региона.

Кюстендил и региона могат да се възраждат само с хората, които обичат Кюстендил и инвестират тук интелекта, потенциала, средствата !”, коментира кмета Петър Паунов.

Кметът изрази убеденост ,че предстои една спокойна кампания.

„Ние като община ще направим всичко необходимо, за да гарантираме безопасността на нашите съграждани, за да може всеки един да гласува спокойно.Виждаме, за пореден път премиера показа, че приоритетите на Кюстендил са и негови приоритети.Той зачита хората от Кюстендил, зачита техните предложения и  се доверява на експертите от Кюстендил, както той, така и ЕС”, заключи Паунов.

Прочетете още