Несебър изпрати випуск 2021

| Бургас, Бургас

СУ „Любен Каравелов“ в Несебър изпрати своите абитуриенти изключително емоционално. Днес за последен път чуха училищния звънец 40 зрелостници от две паралелки. И както повелява традицията, училищното знаме бе предадено на бъдещи абитуриенти.

Кметът на Несебър Николай Димитров им пожела да бъдат уверени, да надграждат наученото, да отстояват мечтите си и да се реализират  успешно в живота.

„Мили ученици, горда съм, че бяхте част от дългогодишната история на СУ „Любен Каравелов“, но очаквам от Вас да посрещнете достойно и предизвикателството, наречено „живот“. Пожелавам Ви да бъдете отговорни и достойни хора, толерантни и трудолюбиви, да превръщате трудностите в победа, а мечтите си в реалност, да не се отказвате от тях и  да вярвате, че успехът е с Вас“, подчерта в словото си директорът на училището Ирина Велкова.

Абитуриентите подариха стойки за колела на училището. Поздрав към завършващите поднесе и Мая Дунебабина от  Българския младежки червен кръст, а след това в небето политнаха бели и червени балони.

Финал на емоционалното изпращане сложи право българско хоро.  

Прочетете още