До 30 ноември се удължава срокът на извънредна епидемична обстановка

Наско Сираков ще е новият собственик на „Левски“?

| България, Спорт

Наско Сираков ще получи акциите на „Левски“, ако се съгласи за това, обяви обвиненият от прокуратурата в 11 престъпления Васил Божков на страницата си във фейсбук, този път в статус, първоначално публикуван на английски език. Минути по-късно текстът на Божков вече беше заменен с българския си превод. 

„През януари предадохте ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI, май месец го хвърлихте в задкулисието. Слабият и объркан премиер Бойко Борисов, даващ непрекъснато съвети за собствеността и какво да се случва с отбора, не посмя да поеме отговорността за „любимия“ си клуб“, написа в социалната мрежа хазартният бос. И допълни: „Наско Сираков ще получи собствеността на акциите при съгласие от негова страна“.

През януари предадохте ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI, май месец го хвърлихте в задкулисието. Слабият и объркан премиер Boyko...

Posted by Васил Божков on Friday, May 22, 2020

Статусът на Божков отново завърши с #БъдетеЗдрави и с пожелания за успех на „Левски“.

Вчера, 21 май, хазартният бос направи анкета, в която предложи четири варианта за следващ собственик на "Левски" - Наско Сираков, Тити Папазов, НКП или Тръст "Синя България". 

Божков обаче даде възможност и за добавяне на свободен избор от хората, което предизвика бурни реакции сред последователите му и в анкетата се появиха близо 100 предложения на кого да бъдат прехвърлени акциите на футболния клуб, като част от тях бяха Пеевски, Борисов, ЦСКА, Слави Трифонов.

Божков пита кой да бъде собственик на „Левски“: Сираков, Папазов, Пеевски или Борисов

Днес в 10 ч. сутринта анкетата беше спряна, като най-много гласове бяха дадени за Наско Сираков. 

Наско Сираков: Благодарен съм за мощната подкрепа, готов съм да получа акциите

Прочетете още