Напуска един от екипа на Таня Христова

Заместник-кметът по култура, образование и социални дейности в Община Габрово Нела Рачевиц напуска поста от 1 февруари, потвърди тя пред Дарик Габрово. Все още не знае, къде ще продължи да работи, но си търси работа и дори е подала документи. Ще се насочи към работа, която е по-скоро изпълнителска в интерес на личните й ангажименти и здравето. Напускането й е по-лични причини, заяви тя.

Рачевиц и днес е на работа кабинета си, заета с подреждането на документи и споделя, че идват млади хора, образовани и амбициозни, които могат да си позволят да работят по 12 и по 16 часа на ден. "Винаги съм смятала, че трябва да се дава път на младите и че с опит и познания трябва да им помагаме, но все пак нека да тръгват и те да се учат на всичко, на което и ние сме се учили" - казва тя.

Нела Рачевиц е заместник кмет "Сациално -икономическо развитие" и отговаряше за образованието и социалните дейности, културата и туризма, проекти и икономическо развитие  от  началото на първия мандат на Таня Христова и ръководеше ресора девет години.

Прочетете още