Младежки, експертен авангард повежда ДПС. Целта в Бургас - три мандата

„Винаги сме казвали, че младежката ни организация е авангарда и мотора на Движението за права и свободи. Тези избори са важни за нас. Знаете, че след 30 години преход България ще поеме в нова посока след вота в началото на април. ДПС предлага решенията със своята програма за ускорено развитие. Убеден съм, че всеки наш кандидат може да бъде достоен представител на Бургаска област в бъдещото народно събрание.“

Това обяви водачът на листата на Движението за права и свободи в Бургас Севим Али (на снимката вляво), който заедно с кандидатите за народни представители Фатме Рамадан, Бейхан Мустафа, Ружди Хаджен, Сезгин Кадил както и областният лидер на партията Ахмед Сюлейман, регистрира листата на партията в РИК – Бургас.

ДПС ще се бори за поне три мандата в областта

„Ще влезем в предизборната кампания единни, което ни дава увереност, че ще постигнем добър резултат на изборите. А за нас добър изборен резултат означава да спечелим доверието на хората и сърцата им. Надяваме се, че ще имаме минимум три мандата от Бургас. На тези избори залагаме на експертизата. Листата ни е съставена от местни лица. Това са хора, които са се доказали в сферите, в които работят. Имаме представители на нежния пол, на младежката ни организация“, коментира още Али и допълни:

„…тази година ситуацията е различна – светът е в пандемия. Ние винаги залагаме на срещите очи в очи. Ще направим всичко възможно и в тази кампания да бъде така.“.

Ето и пълната листа на Движението за права и свободи, регистрирана във 2-ри МИР-Бургас:

 1. Севим Али
 2. Ешереф Ешереф
 3. Фатме Рамадан
 4. Руджи Хаджен
 5. Бейхан Мустафа
 6. Хасан Хасан
 7. Александър Делчев
 8. Елван Атилла
 9. Хава Осман
 10. Кадир Ахмед
 11. Мехмед Хамид
 12. Хюсеин Халил
 13. Сезгин Кадил
 14. Бехчет Емурлов
 15. Севди Емин
 16. Айше Исуфова
 17. Юзджан Юмер
 18. Мехмед Хюсеин
 19. Ибрям Ибрям
 20. Васил Малчев
 21. Сание Белева
 22. Асен Михалев
 23. Неждет Хюсеин
 24. Джемиле Ахмед
 25. Мюмюн Халилов
 26. Ахмед Мехмед

Прочетете още