Мъж намушка приятелката си след... опит за сдобряване

Жена е пострадала след семеен скандал с мъж, с когото живеела на семейни начала. Инцидентът е станал снощи след... опит за сдобряване, съобщават от Областната дирекция на МВР в Пазарджик.

Сигналът за случилото се е подаден снощи около 22 часа в РУ-Септември от Филиала за спешна медицинска помощ в града. Съобщено е, че медицински екип се е отзовал на повикване за прободена с нож жена. 

Незабавно на място са изпратени служители на полицейското управление, които започнали да изясняват случая. Оказало се, че малко по-рано в жилището на 23-годишна жена от септемврийското село Злокучене пристигнал 31-годишен мъж от пловдивското Ново село, с когото тя живеела на семейни начала. Тъй като отскоро двамата били разделени, мъжът пристигнал в селото на жената с намерение да я прибере обратно.

Вместо сдобряване обаче напрежението отново ескалирало и той извадил нож, с който и нанесъл две прободни рани в областта на крака. Драмата се разиграла пред очите на двете им деца.

След извършеното нападение мъжът си тръгнал и към момента се укрива от органите на реда. 

Пострадалата е транспортирана и раната ѝ е обработена от лекар в Областната болница в Пазарджик, след което е оставена на домашно лечение. 

Нападателят се издирва. По случая е образувано досъдебно производство.    

Прочетете още