Манолова внесе внесе искане за касиране на местните избори в София

Чуйте какво каза Мая Манолова

Чуйте повече от Борис Цветков, който загуби вота в „Искър“ с малко над 100 гласа

Мая Манолова внесе внесе искане за касиране на местните избори в София в Общинската избирателна комисия. Тя обяви това намерение още в изборната нощ, а днес дойде с над десет класьора документация, които по нейни думи съдържат данни за нарушения.

Мая Манолова: Няма да правя партиен проект

Манолова и Инициативният й комитет стартират и подписка за промяна на Изборнкя кодекс. Те настояват за машинно и електронно гласуване.

„Изборната машина направи съучастници множество граждани в контролирането на вота, в купуването, в продаването на гласове; служители на столична администрация в нарушаването на правилата при приемането на протоколите и изборните книжа и ние смятаме, че това не трябва да бъде оставяно така без последствия. Тези тежки злоупотреби с гласовете на столичани не трябва да бъдат оставени без последствия. Затова внасяме тази жалба, за да бъдат разобличени изборните нарушения и изборните фалшификации“, заяви Манолова.

Мая Манолова заведе дело срещу Бойко Борисов за 15 000 лева

Касиране на вота поискаха и трима загубили кандидата за районни кметове на БСП в София социалистите оспорват вота в „Искър“, „Красна поляна“ и „Люлин“.

БСП подкрепя Мая Манолова за касиране на изборите

Прочетете още