Манекенката Карли Клос очаква първа рожба

Радостната вест, разкрита от източници от обкръжението на 28-годишната Клос, идва броени дни след като тя и Джошуа Къшнър отпразнуваха втората годишнина от сватбата си

| Любопитно

Манекенката Карли Клос, бивш ангел на "Викторияс сикрет", очаква първа рожба от съпруга си Джошуа Къшнър, съобщи сп. "Пийпъл".

Скарлет Йохансон и Колин Джост се ожениха

Радостната вест, разкрита от източници от обкръжението на 28-годишната Клос, идва броени дни след като двойката отпразнува втората годишнина от сватбата си.

"Карли е бременна и е на седмото небе от щастие. Бебето ще се появи на бял свят догодина. Тя ще бъде най-страхотната майка на света", казва неназован източник.

Карли Клос и 35-годишният Джошуа Къшнър се ожениха на 18 октомври 2018 г., след като през юли същата година оповестиха годежа си след продължила шест години връзка.

the last time I let @kayda play games on my phone

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Карли Клос попадна в новинарските заглавия по-рано през седмицата, след като засвидетелства подкрепата си за демократа Джо Байдън за президент на САЩ. "Какви са плановете ви за изборите? Ето го и моят - подписан, запечатан, нотариално заверен и доставен", гласеше текстът, придружаващ селфи на манекенката с маска за лице с надпис Байдън/Харис и плик с надпис "Аз гласувах".

Изданието припомня, че мъжът на Карли Клос, Джошуа Къшнър, е по-малък брат на Джаред Къшнър - съветник на президента Тръмп и съпруг на дъщеря му Иванка.

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Прочетете още