Мадона обиколи пет държави за три седмици в разгара на пандемията

Певицата, която е на 62 години, била придружена от приятеля си Аламалик Уилямс, който е на 26 години, и пет от децата си

| Свят, Любопитно

Мадона обиколи пет страни за три седмици, въпреки строгите ограничения в целия свят заради пандемията от новия коронавирус, съобщи електронното издание на в. "Дейли мейл".

Кралицата на поп музиката първо пристигнала със самолет от Лос Анджелис в Лондон. След това отпътувала към Египет, откъдето се отправила към Малави и Кения в Източна Африка.

Певицата, която е на 62 години, била придружена от приятеля си Аламалик Уилямс, който е на 26 години, и пет от децата си.

Брекзит лишава музикантите от свобода на придвижване по време на турнетата им

На Бъдни вечер Мадона, Уилямс и четири осиновени деца на певицата - Дейвид Банда, на 15 г., Мърси Джеймс, 14 г. и близнаците Естер и Стела, на 8 г., отпътували от Лос Анджелис за Лондон, където прекарали няколко дни.

Там към групата се присъединил най-големият син на певицата - Роко (20 г.), който е единственото й дете от брака й с британския режисьор Гай Ричи, и всички потеглили на пътешествие из Африка по празниците на 28 декември. Спрели в Египет и оттам се отправили към Малави, откъдето са осиновените деца.

Според британското издание певицата и близките й са пътували с частен самолет. Смята се, че личният фотограф на Мадона Рикардо Гомес ги придружавал, за да заснеме ваканцията.

Парижката седмица на модата ще бъде изцяло дигитална

В Малави Мадона и осиновените й деца посетили училището за сираци край Блантайър, където певицата открила официално танцово студио.

Групата била на сафари в Кения. Мадона публикува свои снимки от сафарито и от посещение при племето покот в Западна Кения.

Източници, близки до певицата, казаха пред британския в."Сън", че фамилията редовно се подлагала на тестове за новия коронавирус.Мадона осиновява Дейвид през 2006 г., когато момчето е на 13 месеца. На следващата година осиновява 4-годишната Мърси, която е болна от малария, а през 2017 г. осиновява двегодишните близначки.

Застрашени от бедност са упражняващите най-древната професия в Австрия

От тази седмица всички пристигащи във Великобритания трябва да представят задължително отрицателен тест за новия коронавирус, направен до 72 часа преди полета си. Това изискване не е било в сила при пристигането на Мадона в Лондон преди Коледа, но тогава е имало изискване за задължителна десетдневна самоизолация на пристигащите от САЩ.

В Египет се изисква отрицателен тест за Ковид-19 от последните 72 часа за всички, пристигащи в страната. Същото е изискването и в Малави за пристигащите по бизнес дела или за туризъм. В края на декември бяха затворени сухопътните граници на страната заради ръст на случаите на Ковид-19. В Кения се изисква отрицателен тест за новия коронавирус, направен до 96 часа преди полет.

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Прочетете още