„Любимата ми книга е...“: Соленият вкус на вятъра от Изабел Брум

| Любопитно

Редица читатели на dnews.bg вече се включиха в поредицата ни „Любимата ми книга е...“ и споделиха с нас любимите си книги, автори, цитати и ... личните си емоции от приключенското преживяване, наречено „четене“.

Сред тях е и Боряна Кирякова. Тя сподели с нас публикация от личния си блог „Книжен кът“:

Навън времето е мрачно и студено, но нищо не ни пречи да да попътуваме, макар и въображаемо, до съседна, топла Гърция и по-конкретно до о-в Закинтос, заедно с книгата на Изабел Брум „Соленият вкус на вятъра“.

Остров Закинтос е и едно от главните действащи лица в книгата, заедно с Холи и Ейдън. Ако искате да изживеете една топла,затрогваща история, то тази книга е точно за вас. Някак сред 280-те страници първоначално ти се струва,че няма какво толкова да се случи, но вплитайки се в историята, нещо сякаш те дръпва за гърлото. Защото как да не бъдеш очарован от прекрасния Закинтос и невероятната история за любов, вълнение, скрити чувства и тайни, каращи те да искаш книгата да не свършва.

Романтичната историяна Холи и Ейдън е пример за това как една неочаквана среща, една скрита тайна и едно неочаквано наследство могат да отключат вратите към истинската любов.

Накратко, ако си търсите лек, неангажиращ, но държащ интереса ви роман, ако искате да избягате поне за малко от сивотата на времето навън, то прочетете „Соленият вкус на вятъра“ от Изабел Брум.

***

Ако и вие обичате да четете повече книги, отколкото новини, включете се в поредицата ни „Любимата ми книга е...“

Очакваме и вашите предложения, коментари, ревюта, любими книги, автори, цитати на dnews@dnews.bg, както и като лични съобщения на страницата ни във фейсбук: https://www.facebook.com/dnews1bg/

***

Вижте и:

Любимата ми книга е...: Или са няколко ... част от по-ново време

Любимата ми книга е...: „Тайните, които не разкрихме“ на Лара Прескот

„Любимата ми книга е...“: „Силата на мита” от американския митолог Джоузеф Камбъл (откъс)  (писмо от редакцията)

„Любимата ми книга е...“: Искам да подкрепя съвременни български автори

„Любимата ми книга е...“: Тетрадката

„Любимата ми книга е...“: Всичко започва с историите от детството (писмо от редакцията)

„Любимата ми книга е...“: Класика в няколко реда

„Любимата ми книга е...“: И малко повече за любимите български автори

„Любимата ми книга е...“: Разказ за пътуванията и книгите“

Прочетете още