Костадинов: Въпросите след показания от Минчев тест станаха още повече

В понеделник му нямаше нищо, сигурен съм, че и сега е така, пише лидерът на "Възраждане"

| България, Политика

Костадин Костадинов написа във Фейсбук, че е поискал от председателя на Народното събрание да предостави публично своя положителен тест за наличие на COVID-19 и той го е направил, но две неща го притесняват:

Никола Минчев: Добре съм, но някои хора се опитват да извлекат дивиденти от ситуацията

1. Никъде не се вижда името на човека, комуто е правен този тест.

2. В горния ляв ъгъл е поместен час. Ако това е часът на направата на теста, то той показва 9:57. Това значи, че Минчев го е направил сутринта на 10 януари, разбрал е, че е болен (ако приемем, че показаният тест е негов), и след това е отишъл на КСНС, знаейки какво ще последва.

"За мен въпросите след показания от Минчев тест станаха още повече. За сравнение показвам моя тест от вчера, за да стане ясно как изглежда един истински лабораторен документ. Когато моят домашен арест, наречен карантина, свърши, ще му задам тези въпроси лично и публично. Надявам се тогава да изясним всички неясноти. А иначе да е жив и здрав човека, както и близките му. В понеделник му нямаше нищо, сигурен съм, че и сега е така"

Поисках от председателя на Народното събрание да предостави публично своя положителен тест за наличие на ковид-19. Днес...

Posted by Костадин Костадинов on Wednesday, January 12, 2022

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в Soundcloud Spotify, Apple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Прочетете още