Концерт от цикъла „VIVA BEETHOVEN“ на Симфониета Враца днес от 18 ч.

Врачанските симфоници възобновяват концертите си с публика през февруари в залата на Читалище „Развитие“ при спазване на всички разпоредби за дистанция, вход и дезинфекция.

Предстоят интригуващи концерти с участието на именити класически музиканти и обичани популярни изпълнители, гости на Симфониета-Враца в месеца на любовта.

Дотогава, почитателите на класическата музика ще имат възможност да се насладят на избрани, неизлъчвани концерти от програмата на Симфониета-Враца в последните месеци.

На 16-ти януари (събота) от 18.00ч. ще видим онлайн Концерт от цикъла „VIVA BEETHOVEN“, посветен на 250-годишнината от рождението на великия немски композитор.

В програмата са включени прочути произведения от Лудвиг Ван Бетовен (1770 – 1827): Концерт за пиано №3 със солист - Георгиос Филаделфевс и Увертюра Егмонт, в изпълнение на Симфониета-Враца с диригент: Христо Павлов.

Излъчването ще се състои в YouTube канала Vratsa Symphony. Линк към стрийминга ще бъде публикуван и във Фейсбук страницата на Симфониета-Враца *Vratsa Symphony.

Прочетете още