Кой е новият шеф на НАП?

С решение на Министерския съвет Галя Димитрова е освободена като изпълнителен директор на Националната агенция за приходите и на длъжността е назначен Румен Спецов

| България, Общество
test

С решение на Министерския съвет Галя Димитрова е освободена като изпълнителен директор на Националната агенция за приходите и на длъжността е назначен Румен Спецов, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

Румен Спецов е новият шеф на НАП

Румен Спецов е висококвалифициран експерт с над 10 години опит в НАП, както и с експертиза в областта на данъчната политика и законодателство и защитата на националната сигурност, отбелязват от пресслужбата. Завършил е Стопанската академия „Д.А. Ценов“ – Свищов, със специалности „Икономика и търговия“ и „Вътрешен финансов контрол“, както и Академията на Министерството на вътрешните работи със специалност „Защита на националната сигурност“.

Новият шеф на НАП Румен Спецов ❤ Човек, който не го е страх да излезе с такива гащи пред хората, нищо не може да го събори. Успех.

Posted by Letiashtata Kozzila Erato on Friday, May 14, 2021

В периода 2009 г. – 2015 г. е работил в Централното управление на НАП, а от 2001 г. до 2006 г. е работил в Териториална дирекция на НАП – Добрич. През последните години е консултант в областта на финансите и данъчното законодателство.

По всяка вероятност Румен Спецов е единственият данъчен инспектор у нас, който едновременно е експерт по здравословно хранене и културист с активна състезателна и треньорска дейност. 

Румен Спецов е изявен атлет в редица спортове - хандбал, лека атлетика и бойни изкуства. Той е многократен шампион по културизъм с над 20-годишен стаж в спорта. Участва на множество турнири в България, където достойно се класира в челната тройка на категория до 100кг. Вицерепубликански шампион е през 2009г., 2014г. и 2015г. Републикански шампион по културизъм за ветерани е през 2014г. и 2015г. Подпомага активно подготовката на състезатели в различни категории, класирали се на призови места в България и чужбина.

Новият шеф на НАП (данъчните) Румен Спецов изглежда респектиращо. На него се пада честта да провери сделките между...

Posted by Vladislav Panev on Friday, May 14, 2021

Румен Спецов дава съвети за отслабване и красив външен вид. Eто част от уроците, които дава новият данъчен шеф в ролята си на бодибилдър:

Прочетете още