Хиндлиян: Да намерим начин да спасим Левски без ултиматуми

| https://dsport.bg/

Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян заяви след срещата на организацията, че феновете отказват да заемат страна в конфликта между управляващите и собственика на клуба Васил Божков.

Хиндлиян призова силния човек в Левски да покаже, че действително има желание да спаси клуба, без да поставя ултиматуми пред привържениците. Той акцентира на факта, че Божков е най-богатият българин и според него това значи, че може да намери начин да помогне на клуба, въпреки проблемите с „Национална лотария“.

"Имаше разговор, мнения и имаше представители на 25 фенски структури. Единомислие се получи относно позицията и основно по провинцията да се вземат повече решения дали ще застанат зад обща позиция съвсем скоро. Ние сме демократична структура и има различни мнения. От самото начало сме с принципна позиция. Има 2 типа хора - едни гледат как изглеждат, как ще ги възприемат и други, които са принципи и последователни. Изводите оставяме на медиите и на хората, които имат достатъчно мозък да разсъждават. Следете какво казвам всеки ден. Скоро ще излезем с обща позиция“, заяви Хиндлиян след срещата на феновете, цитиран от dsport.bg.

За повече новини и любопитни материали последвайте страницата ни във Фейсбук 

Абонирайте се и за канала ни в YouTube 

Прочетете още