Последният държавен лидер, който не вярва в пандемията

Футболна школа с различна концепция привлича вниманието във Варна

| https://dsport.bg/, Варна

Цветлен Димов е изкарал стаж в Аякс Амстердам. Завършил е висшето си образование в Амстердамския университет по приложни науки – Спортен мениджмънт и бизнес. Работил е в Руската национална академия – Коноплев, както и в Динамо Загреб. Той е координатор на хърватския клуб за Източна Европа.

В интервю за Дарик радио и dsport Цветлен разказа за новата футболна школа Grand Pro, в която работи заедно с бившия футболист на Сливен, Ботев, Дунав, Етър, Любимец, Спартак Варна, Трикала (Гърция), Черноморец  Балчик Валентин Веселинов. Тази школа е по-различна, тъй като е една мрежа от футболни организации с една единствена цел – детето да получи целодневен спортно-академичен процес.  Става въпрос за  футболната школа, спортно-образователен център/занималня и  лятно спортно училище.

В школата, в която работят четирима треньори, разполага и с психолог. Поддържа се сътрудничество с Динамо Загреб, където се изпращат на проби наши деца .

Спортно образователният център работи по иновативна програма. В него се миксира академичното и спортното, заимствано от Холандия и Белгия. В центъра децата имат възможност да си напишат домашните, да гледат спортни и образователни филми, както и да упражняват различен вид спорт.

 Чуйте повече от Цветлен Димов в приложения звуков файл

Прочетете още