Евродепутатът Асим Адемов организира национален фотоконкурс по повод 3-ти март

Фотоконкурс на тема „За България с любов“ организира евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов по повод Националния празник – 3-ти март.
Конкурсът е съвместен проект на Европейски информационни центрове в България на евродепутата от ЕНП Асим Адемов – Сливен, Благоевград, Бургас, Кърджали, Разград, и Смолян.

Проявата ще се проведе във Фейсбук и Инстаграм. Условието за участие е да се публикува тематична индивидуална или групова авторска снимка, изразяваща патриотичния дух на националния ни празник, в личния профил във Фейсбук или Инстаграм. Трябва да се добави кратко послание, стих или слоган, включващи думите „България“, „гордост“, „семейство“, „род“, „родина“, „памет“, поставено като текст в описанието на снимката. Също така трябва да се постави хаштаг с името на конкурса: #ЗаБългариясЛюбов и да направи публикацията публично достъпна.

При изпълнение на условието за кратко послание не е задължително използването на всички посочени думи, както и използването им в съответната последователност.

Право на участие имат всички български граждани, без ограничение във възрастта или мястото, където се намират - в страната и чужбина.

Конкурсът стартира днес, 22.02,  и приключва на 05.03.2021 г. /петък/.Победителите ще бъдат обявени на 15.03.2021 г. /понеделник/.

Голямата награда за победителя е фотопринтер за моментни снимки. Ще бъдат раздадени и поощрителни награди.

Предвид въведената епидемична обстановка и ограниченията срещу разпространението на Ковид-19, награждаването няма да се проведе на живо.

Прочетете още