Елате на клубен петък в Бургас с джаз, бира и стендъп комедия

| Бургас, България

Три дни джазът ще е в Бургас и Бургас ще е в джаза, но не е задължително да се ограничавате само в този музикален стил. Лято е, в града има куп готини заведения и клубове, които се стараят да предложат комфорт и интересни събития на своите клиенти.

Както знаете, фестивалът "Джаз в Бургас" стартира в петък с първите си две вечери (https://www.burgas.bg/bg/news/details/1/43143). Утре отварят за посетители вратите на фестивала на пясъчните скулптури (https://www.burgas.bg/bg/news/details/1/43180). В експоцентър "Флора" се излюпиха първите пеперуди (https://www.burgas.bg/bg/news/details/1/43145).

Всички тези събития можете да посетите през деня. А вечерта ви очакват многобройните бургаски барове, клубове и ресторанти с вкусна храна.

В петък, 17 юли, до Моста отваря нов бийч бар с оригинална обстановка. Хаштаг Павилион е сценично ориентиран и ще даде възможност на талантливи артисти да направят бургаските вечери още по-запомнящи се. Откриването е от 21.00 ч., а програмата ще продължи през цялата нощ с пърформанси на известните стендъп комици Дими, Кючюков и Митака беше прав.

Отново в петъчната вечер ви очакват партита на още няколко летни локации. Бар Barabar зад Летниа театър ще ви предложи непретенциозна разходка из фънк, балеарични и тропически производни, итало и синт поп, стар хаус и безгрижно диско с FUNKTOOL x George Smooth.

Baywatchbar празнува своя първи рожден ден с DJ Francesco Rossi.

Клуб Ten Fingers ще зарадва феновете на рок музиката с изпълнения на Ясен и Приятели.

Този уикенд в Бургас любителите на бирата получават две любопитни предложения. В петък, 17 юли, Крафт пивоварна Ромбус ще гостува в парк "Минерални бани" с четири вида свое пиво. Тя ще си партнира с бургаската пивоварна Метълхед, Grill 'Em All и DJ Ряз, за да осигурят заедно добро настроение през целия ден.

Още една уникална колаборация на тема бира ще има този уикенд. В бар Papa Beer пивото ще е с вкус на торта Гараш, а към него има допълнение от Джелато с вкус на бира. Двудневното събитие Ice Crime в Бургас ще даде отговор на въпроса "Да ближеш бира или да пиеш бира с торта?".

Прочетете още