ДПС за законите на физиката и охранителната дейност

Попитан трябва ли в Народното събрание да се влиза само с Ковид сертификат, Мустафа Карадайъ каза, че това е добра идея

Законите  на физиката не са пречка ДПС да подкрепи правителство, предложено от „Продължаваме промяната”,  стана ясно от думите на председателя на движението Мустафа Карадайъ. Попитан дали наистина ДПС има депутат –охранител, каквото твърдение направи народният представител от „Продължаваме промяната”  Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, видимо раздразнен Кардайъ отговори, че и той, и ръководството на ДПС, както и цялата партия са охранители, защото охраняват правата и свободите на българските граждани. 

Първи ден на консултации при президента (обзор)

На въпроса на медиите как ДПС ще гласува в пленарната зала, когато „Продължаваме промяната” предложат правителство, Мустафа Карадайъ отговори:

"Ние не сме участвали в разговори, тепърва ще видим какво ще предлагат като програма".

Не бе пропуснат и въпроса за депутата-охранител на ДПС, който Ицо Хазарта е забелязал в първия си работен ден като депутат.

Попитан трябва ли в Народното събрание да се влиза само с Ковид сертификат, Мустафа Карадайъ каза, че това е добра идея.

Чуйте повече в прикачения звуков файл

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в Soundcloud Spotify, Apple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Прочетете още