Д-р М.Врабевски: България няма нужда от революция, а от духовна еволюция

Младите хора, които сега са по улиците със справедливи искания, трябва много да внимават да не бъдат употребени от една или друга олигархична система

България няма нужда от революция, а от духовна еволюция. Паралелната власт и олигархичните системи ще съществуват докато ние българите не променим манталитета си! Това коментира пред Дарик радио известният български филантроп и меценат Д-р Милен Врабевски.

България, според него,  е на онези българи, които са готови да дадат собствен пример за нов модел на живот и достойно съществуване.

В 90% от случаите формата на протест е режисирана някъде отгоре и младите хора, които сега са по улиците със справедливи искания, трябва много да внимават да не бъдат употребени от една или друга олигархична система, категоричен е Врабевски.

В това, в което вярваме, в него трябва да инвестираме.  Само тогава ще знаем дали отстояваме принципите, които изискваме от управляващите и можем да се развиваме,  без да чакаме някой друг да ни оправи живота, смята Д-р Врабевски.

Чуйте още от интервюто с Д-р Милен Врабевски от прикачения звуков файл

Прочетете още