Четирима са кандидатите за осигуряване на водноспасителна дейност на неохраняеми плажове в Добричка област

| България, Добрич

Четирима са кандидатите, подали оферти за осигуряване на водноспасителна дейност на неохраняеми плажове на територията на област Добрич за 2020 г. Това съобщи комисията, назначена със заповед на областния управител. Избраните са БЧК – Добрич, „БЖСС св. Никола“ ЕООД – Варна, „ПАММАР 95.84“ ЕООД – с. Равда, община Несебър и „Интернешънъл Уотър Рескю“ ЕООД – Бургас.

Днес в присъствието на представители на двама от кандидатите са били отворени документите, подадени в срока, обявен от областния управител.

Със заповед на министъра на туризма Николина Ангелкова за неохраняеми в област Добрич са посочени плажовете „Космос“, “Крапец-север“, „Шабла“, „Добруджа-север 1“, „Добруджа-север 2“, „Болата“ и „Фиш-Фиш нов““.

Водноспасителната дейност включва осигуряването на девет стационарни спасителни поста на посочените морски плажове в област Добрич, с минимум по двама спасители на всеки пост, с работно време от 08:00 до 18:00 ч. всеки ден.

Прогнозната стойност на поръчката е малко над  91 хил.лева без ДДС за срок на изпълнение – 60 календарни дни, считано от подписването на договор, но не по-късно от 15.09.2020 г.

След извършване на проверка на документите, подадени от участниците в процедурата, ще бъдат отворени ценовите оферти и ще бъде избран изпълнител. 

Прочетете още