Бойко Рашков и Стойчо Кацаров ще бъдат изслушани в парламента

Рашков ще отговаря на депутатски въпроси по искане на ГЕРБ, а темата е твърденията за незаконно подслушване на политици и граждани

В Народното събрание ще бъдат изслушани министърът на вътрешните работи Бойко Рашков и министърът на здравеопазването Стойчо Кацаров.

Рашков ще отговаря на депутатски въпроси по искане на ГЕРБ, а темата е твърденията за незаконно подслушване на политици и граждани. Стойчо Кацаров ще трябва да представи информация за подготовката на здравната система за евентуална Covid вълна през есента и мерките, които се предприемат за преодоляване на проблемите в ръководствата на лечебните заведения. Депутатите са поискали повече информация и относно ваксинационната кампания и изграждането на национална детска болница.

Рашков на второ изслушване в парламента, депутатите викат и Кацаров

Очаква се народните представители да гласуват и отмяна на лятната си ваканция по предложение на партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“. За днес са планирани и първите заседания на временните комисии по ревизията на управлението през последните 5 години и за случващото се на територията на Лесопарк “Росенец”.

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Прочетете още