Бойко Борисов в Дупница: Безхаберието на Радев и Кацаров коства човешки животи!

Лидерът на ПП ГЕРБ Байко Борисов посети в деня на Св. Иван Рилски община Дупница.Той бе придружен от заместник-председателят на партията Томислав Дончев и Владислав Горанов.Те бяха посрещнати от кандидатите за народни представители за 10 МИР Кюстендил и областният координатор на партията Даниел Данчев.

Водачът на листата Христо Терзийски заедно с  Даниел Александров, Михаела Крумова,Мишел Виячева, Борислав Миланов ,Десислава Александрова, Нели Точева,  и Елка Лукарска – Ангелова се срещнаха и разговаряха с лидера на партията.

„Днес е празникът на българския лекар-Денят на свети Иван Рилски Чудотворец! Аз съм готов да подам ръка на всяка партия, която застане до лекарите и призове българите да се ваксинират.Необходимо е да постигнем по 50-60000 ваксинирани на ден. Да следваме примера на Америка и Европа. Само това е начинът да излезем от кризата.

Нужно ни е обединение, за да преодолеем кризата!”, заяви Бойко Борисов пред събралите се стотици симпатизанти  на празника на  Дупница.

"Честит празник на жителите на Дупница!

Благодаря на нашите симпатизанти, които не се поддадоха на провокацията, организирана и платена от дясна партия от Благоевградско. Местните жители и медии ги разпознаха и не позволиха на платените двама клакьори от ДСБ да развалят празника.

Изборите са метода, по който трябва да разрешим споровете си. Стига вече омраза и разделение! Заедно сме по-силни от хаоса!", каза още Борисов.

Лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов призова в Дупница за отговорно поведение  и ваксинация , за да се преодолее кризата.

„Само за 6 месеца съсипаха всичко, което ние градихме години наред! Няма от какво да ни е срам, защото постигнахме много.

Молим симпатизантите ни да отидат и да се ваксинират. Трябва да се обединим и да преодолеем кризата като се ваксинираме масово. 50 000 - 100 000 трябва да са ваксинираните на ден, за да спрем високата заболеваемост в България и да предотвратим загубата на стотици човешки животи дневно.

Трябва да се срамуваме от това, което Румен Радев и Стойчо Кацаров направиха с ваксинациите! Когато в цял свят икономиката работи, ние ще плащаме с пари на данъкоплатците за подкрепа за предприятията и за тестове. Учениците няма да ходят на училище, а вечерта ще могат да се събират в дискотеките. Това е пълен абсурд! Безхаберието на Радев и Кацаров коства човешки животи!”, категоричен бе Борисов.

Купупването и продаването на гласове е престъпление!

Прочетете още