Благотворителен Великденски базар

| България, Русе

За пореден път доброволци от Русе са се подготвили за тазгодишния Великденски базар, който всяка година с благословията на Негово високопреосвещенство Русенският митрополит Наум се провежда в Катедрален храм " Света Троица".

Тази година поради сложната ситуация се налага мероприятието да е онлайн.

По традиция нещата са ръчно изработени от доброволци в енорията и епархията, повечето изделия са от рециклирани материали.

Няма ценоразпис, кой колкото реши да дари / с презумпцията , че сумата която дарявате е повече от стойността на това което взимате/. Има декоративни, има и функционални изделия. Те са за Вас или прекрасен подарък за Ваши роднини, близки, приятели, колеги. Всичко е изработено преди епидемията и нещата са в индивидуални опаковки. Към всяка снимка има описание.

Всички имаме нужда от радост и добротворчество, по всяко време.

Нещата можете да поръчате на лични съобщения във ФБ профил Мая Петрова, на мейл: haarez@abv.bg, да получите по Спиди, Еконт /за ваша сметка/.

Линк към страницата, където може да се видят публикацията и снимките на изделията:  https://www.facebook.com/svetinikolayruse/

Изделията ще бъдат изложени в двора на храм „Света Троица“ – Русе в дните 11, 12, 17, 18 и 20 април от 10,00 до 18,00 ч.

Събраните средства от базара ще се използват за работата на Неделното училище към храм „Света Троица“ в Русе, както и за домашна грижа за самотни и болни хора.

Прочетете още