Биков към Трифонов: През 2016 направихме технически поправки в ИК, вие го изтърбушихте целия

Биков към Трифонов: През 2016 направихме технически поправки в ИК, вие го изтърбушихте целия

| България, Политика

Отечественият фронт, воден от лидера на „Има такъв народ“ Слави Трифонов и президента Румен Радев, изтърбушиха Изборния кодекс. Това заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Това са измененията в Изборния кодекс, които парламентът приема преди изборите за президент през 2016 година. Няколко...

Posted by Toma Bikov on Tuesday, May 4, 2021

Биков отговори на обвиненията на Трифонов във връзка с Изборния кодекс, който по-рано написа във Фейсбук, че и ГЕРБ са променили Изборния кодекс за 3 дни и това е станало през 2016 г.

„Това са измененията в Изборния кодекс, които парламентът приема преди изборите за президент през 2016 година. Няколко текста, които според Станислав Трифонов са минали набързо. Не знам как можеха да минат по-бавно при положение, че са чисто технически“, заяви Биков.

Слави Трифонов: Времето, в което нямаше кой да разобличава лъжите на ГЕРБ, свърши

Той публикува факсимиле от "Държавен вестник", където са публикувани промените в Изборния кодекс, приети от ГЕРБ през 2016 г.

„А Станислав Трифонов и воденото от него и Румен Радев ОФ, изтърбушиха целия Изборен кодекс за същото време. Г-н Трифонов, времето за аплодисменти свърши. Кажете на господин Тошко да измисли някакъв по-оригинален статус, който да прикрие, това което правите и това, в което участвате. Поздрави!“, добави още депутатът от ГЕРБ.

Прочетете още