Безплатен старт на програмата по Инвестиции и лични финанси от Finance Academy

Този сезон с нови международно установени лектори и курсове по практическо инвестиране, акции и криптовалути

Образователната организация “Finance Academy” дава начало на второто издание на програмата“Инвестиции и лични финанси”. Към академията се присъединяват и нови международно установени имена, сред които Пламен Моновски - създател на Ledger Capital и най-младият изпълнителен директор в най-голямата компания за управление на парични средства в цял свят- BlackRock, Валентин Михов – блокчейн експерт и инвеститор и проф. д-р Даниела Бобева - бивш вицепремиер и автор на първия в България учебник по лични финанси.

След успешния старт на Академията през началото на годината, екипът стартира есенния прием за 2021– 2022 г. Обученията ще дадат още повече практически знания и умения относно финансовото управление, създаване и управление на инвестиционни стратегии и изграждането на дългосрочно богатство. Към програмата са добавени и нови курсове, разглеждащи най-актуалните теми от бизнеса, сред които „Инвестиции в криптовалути” и „Практическо инвестиране”.

„След успеха на първия сезон на Finance Academy, успяхме да привлечем още доказани имена в програмата ни. Опитът, общуването и обратната връзка на курсистите ни помогна да разработим следващата ни програма за инвестиции и лични финанси, която е надградена с нови теми и лектори със световна разпознаваемост. Считаме, че постигането на финансова независимост и създаването на дългосрочен добър стандарт на живот през следващите години ще бъде пряко зависимо от знанията и уменията ни в сферата на инвестициите и работа с дигитални активи. Това е и мотивацията ни да подготвимдостъпна програма, която обяснява ключови икономически принципи на достъпен език и отговаря на бъдещите образователни нужди. Целта ни е до 2030 г. всеки българин да премине през програмата и да подобрим стандарта на живот в страната” - сподели основателят на програмата, Георги Захариев.

Приемът по цялостната програма “Инвестиции и лични финанси” стартира с безплатен курс на 18 октомври. Всички желаещи могат натрупат практически познанияза личните финанси, инвестирането в акции, имоти и стратегическо бизнес планиране. Всички курсове от програмата можете да разгледате на financeacademy.bg.

Прочетете още