Бет Харт идва в София на 25 август

Бет Харт идва в София на 25 август. Концертът ще се състои на стадион "Юнак", съобщават организаторите от "БГ саунд стейдж".
По думите им българската публика явно е сред фаворитите на певицата, защото има привилегията да е втората, с която Бет ще се срещне. Преди това тя ще участва в петдневния фестивал в северната ни съседка High Five Romania Summer Brezoi.

Турнето, с което Бет ще обиколи Европа и Америка, се нарича The Thankful Tour - като благодарност към живота, към музиката, към Бог. Такава, каквато е Бет Харт - благодарна, искрена, даваща и много обичаща.

Дуа Липа е най-излъчваната британска певица през миналата година

Главозамайващ вокалист с уникален тембър, виртуоз на пианото, многолик музикант, преминаващ от джаз и блус до ар ен би и рок звучене, текстописец и автор на музика, Бет е разпозната като емблема на цяло поколение, разказват от "БГ саунд стейдж". Легенди на китарата като Слаш, Джо Бонамаса, Бъди Гай споделят сцената с нея.

Без презаверка важат билетите, купени за концерта на Бет Харт през декември 2019 г. Тогава, заради тежък грип, тя отложи концерта, който трябваше да се състои в "Арена Армеец". Билетите за събитието бяха отдавна разпродадени, беше завършено и изграждането на сцената.

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Прочетете още