Беър Грилс: Горд съм, че снимах в Рила и показах България на света

| Любопитно

Само по Дарик Радио в петък сутрин ще може да чуете един от най-популярните телевизионни водещи Беър Грилс за новия сезон на „В дивата пустош с Беър Грилс”.

На 19 януари от 22.00 е премиерата на първия епизод по „Нешънъл Джиографик” България. В шоуто участват звезди като Чанинг Тейтъм, Бри Ларсън, Дейв Батиста, Арми Хамър и Кара Делевин. Със сигурност ни очакват напрегнати и интересни моменти в едни от най-дивите места на планетата, както и изпитания, които ще поставят на ръба на оцеляването световните знаменитости.

Спомняте си обаче случката от преди две години, когато за предишен епизод на шоуто сниман в Рила, екипът на Беър Грилс беше глобен за нарушаване на забраната за плуване в защитеното Каракашко езеро, палене на огън на открито и убиване на жаба от защитен вид.

12 хил и 800 лева бяха наложените и платени глоби от продуцентите на Грилс. Какъв е коментарът на Беър Грилс и още много интересни истории около новия сезон на шоуто „В дивата пустош с Беър Грилс” слушайте само по Дарик, петък в Дарик Кафе, след новините в 9.30!

За повече новини и любопитни материали последвайте страницата ни във Фейсбук 

Абонирайте се и за канала ни в YouTube 

Прочетете още