Адел се споразумя за развода със съпруга си Саймън Конеки

| Свят, Любопитно

Певицата Адел се е споразумяла за развода със съпруга си Саймън Конеки близо две години след като двамата обявиха раздялата си, съобщи електронното издание на в. "Дейли мейл".

Премиерата на новия филм за Джеймс Бонд бе отложена отново

Адел, която е на 32 години, и изпълнителният директор на благотворителната организация "Дроп фор дроп", на 46 г., са внесли в съда споразумението за развода на 15 януари. Разводът им ще стане факт, след като съдия подпише документите.

Двамата съпрузи обявиха през април 2019 г., че се разделят, а пет месеца по-късно Адел подаде молба за развод.
През април миналата година съд в Лос Анджелис уважи иск на певицата детайлите по развода за 140 милиона британски лири да не стават публично достояние.

Адел и Саймън са двойка от 2011 г. и през октомври 2012 г. се роди синът им Анджело. Двамата сключиха брак през 2016 г. при пълна дискретност. Семейството има жилища в Лос Анджелис, САЩ, и две във Великобритания.

Риана отбеляза началото на президенството на Джо Байдън с провокативна снимка

Конеки е съосновател на екологичния бранд "Еко уотър" за бутилирана вода, като средства от компанията постъпват в благотворителната организация на Конеки - "Дроп фор дроп", която подпомага с питейна вода държави, изпаднали в беда.

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

Прочетете още