3 изложби и откриване на експозиция за 19 октомври

Промяна в програмата за празника на града 19 октомври. Включени са още две изложби и откриване на етнографска експозиция.

В 10 часа ще бъде открита обновената етнографска експозиция по случай Празника на град Дупница в къщата музей „Жельова къща“, в 12 часа е откриването на фотоизложба „Спортът в Дупница“ през погледа на Бончук и син във фоайето на Спортна зала, а в 12.30 часа ще може да присъствате на откриването на „Носталгия в образи“ , изложба посветена на армъните от дупнишко, ще може да я видите в Изложбена зала „Джамията“. Остава по предварителен план откриването на изложбата „Моят свят в моя град“ и награждаване на победителите от конкурса за рисунка във фоайето на Община Дупница в 15 часа. По предварителна програма остават в 10 часа тържествена сесия на Общински съвет Дупница, в 11 часа е тържествения водосвет за здраве и успех на жителите на град Дупница на пл. „Свобода”, а в 11.15 часа започва концерт „Децата на Дупница”– с участието на деца от детските градини и училища- пл. „Свобода”.

Както беше обявено по-рано през седмицата отпада концерта на Володя Стоянов и Мария Илиева, заради усложнената епидемиологична обстановка в страната. Отпада и концерта на представителен танцов състав „Зора“, който трябваше да се проведе в 18 часа.

Прочетете още