1800 габровци подадоха данъчните си декларации по интернет

| България, Габрово

      В офисна НАП Габрово са подадени 1 808 броя годишни данъчни декларации за облагане доходите на физическите лица по интернет с ПИК или КЕП. Едноличните търговци и лицата, избрали да се облагат като еднолични търговци, подават годишните си декларации за доходите до края на юни 2020 г., допълват габровските данъчни.

    От офиса на НАП Габрово съветват своите клиенти да отложат посещенията си в офиса ни до преустановяването на извънредното положение, като дотогава използват електронните услуги, достъпни на  https://inetdec.nra.bg/ с персонален идентификационен код (ПИК) или електронен подпис.

    Тези клиенти, за които е неотложно  посещението в офиса ни на ул. „Радецка“ №11, трябва да знаят, че са взети допълнителни мерки за защита и постоянна дезинфекция на помещенията. Подробна информация за данъчните и осигурителни правила по време на извънредното положение е достъпна в специална рубрика на сайта на НАП – https://nap.bg/page?id=762.

         Информационният център на НАП отговаря на въпроси на клиенти на телефон 0700 18 700 от 8.30 часа до 18.00 часа в делнични дни на цена, според тарифите на съответния оператор.

Прочетете още